Veelgestelde vragen

Wat houdt het Valentijns geschenk in?

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Hoe fijn is het als je deze dag mag vieren met jouw geliefde? Of misschien is dit wel je kans om eindelijk die prachtige vrouw of stoere vent aan de haak te slaan.

Geef Iets Liefs wil jou daar graag mee helpen!!

We hebben twee unieke verrassingen bedacht.

De verrassingen zijn voor zowel mannen of vrouwen erg leuk om te krijgen.

Het Valentijns geschenk Hart Vol Liefde is gevuld met een flesje liefde, een blikje goed gevoel, een potje groeien en bloeien, een doosje tongvreugde en een romantische verrassing. Ook kan je op de site tijdens het bestellen een persoonlijke boodschap voor jouw Valentijn schrijven. Het Valentijns geschenk Hart vol liefde kost € 34.95 inclusief verzending.

Wij zorgen ervoor dat het Valentijns geschenk Hart Vol Liefde voor zondag 14 februari 2021 op het door jouw gewenste afleveradres wordt bezorgd in heel Nederland. Er zal duidelijk vermeld worden dat de box pas op 14 februari opengemaakt mag worden.

Het Valentijns geschenk Dag vol Liefde is een OVER DE TOP surprise beleving. Het wordt een hele speciale Valentijnsdag voor de gelukkige ontvanger, waarmee jij jouw Valentijn je liefde kan tonen. Wij komen namelijk op Valentijnsdag 14 februari 2021, maar liefst 3 keer, verspreid over de dag, persoonlijk langs om iets af te leveren voor de gelukkige Valentijn. Per bezoek worden er verrassingen afgeleverd. Denk hierbij aan, fleurige binnenkomer, een met liefde opgemaakte hartvormige borrelplank, een met chocolade overgoten chocoladetaart in hartvorm, een QR-die leidt naar een romantische persoonlijk boodschap, een blikje liefde met persoonlijke vragen en antwoorden en een heerlijk cadeau om van te snoepen. Dit is dus echt een hele exclusieve box die speciaal voor jouw Valentijn gemaakt wordt. Het Valentijns geschenk Dag vol Liefde kost € 179.95 inclusief de persoonlijke bezorging.

Dit geweldige, unieke en persoonlijke Valentijns geschenk Dag vol Liefde komen wij je verdeeld over de dag 3 keer aanbieden. Tussen 10.00 - 12.00 uur, 13.00 - 15.00 en 16.00 - 18.00 uur zullen wij langskomen om iets prachtigs te brengen. Steeds weer zal er een persoonlijke touche bij zitten en elk moment zal een verrassing zijn voor de Valentijn, waarmee jij aan jouw Valentijn je liefde kan tonen.

De beleving mag natuurlijk ook in 1 keer worden afgeleverd indien je dit graag wenst.      

Hoe worden de Valentijns pakketten verstuurd gestuurd?

Het Valentijns geschenk Hart vol liefde wordt gratis verzonden naar het door jouw gewenste afleveradres in heel Nederland.

Het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde is een luxe beleving die we vanwege de persoonlijke benadering en reistijden alleen kunnen realiseren in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en in de steden Den Haag en Amsterdam. Zie postcode check!!

Wil je zeker weten of het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde op het door jouw gewenste adres kan worden geboden? Neem dan contact met ons op via e-mail info@geefietsliefs.nl of door te bellen met 06-19619211

Wil je het Valentijns geschenk Dag vol liefde in een andere omgeving laten bezorgen? Neem ook dan contact met ons op via e-mail info@geefietsliefs.nl of door te bellen met 06-19619211 en wie weet kunnen we tot een oplossing komen.

Kan het Valentijns geschenk Hart vol liefde ook naar het buitenland worden verstuurd?

Nee helaas, het Valentijns geschenk Hart vol liefde kan alleen naar een adres in Nederland worden verzonden.

Ook het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde kan helaas niet in het buitenland beleefd worden, maar alleen in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en in de steden Den Haag en Amsterdam. ZIE POSTCODE CHECK

Tot wanneer kan ik de Valentijns geschenken bestellen?

In verband met landelijke bezorgingen kan jij het Valentijns geschenk Hart vol liefde uiterlijk tot en met 11 februari 2021 bestellen.

Na 11 februari 2021 kan het Valentijns geschenk Hart vol liefde alleen nog afgehaald worden in Beilen of in Groningen, Twenterand of (alleen na overleg met ons) kan het mogelijk nog bezorgd worden in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.   

U kunt het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde uiterlijk tot en met 11 februari 2021 bestellen

Wat zit er het Valentijns geschenk HART vol liefde?

Het Valentijns geschenk HART Vol Liefde is een liefdevol hart, gevuld met een flesje liefde, een blikje goed gevoel, een potje groeien en bloeien, een doosje tongvreugde en een liefdevolle boodschap. Het Valentijns geschenk Hart Vol Liefde kost € 34.95 inclusief verzending.

Wat zit er het Valentijns geschenk DAG vol Liefde?

Het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde is een OVER DE TOP surprise beleving. Dit is een hele speciale beleving voor de gelukkige ontvanger, waarmee jij jouw Valentijn je liefde kan tonen. Wij komen namelijk op Valentijnsdag 14 februari 2021, maar liefst 3 keer, verspreid over de dag persoonlijk langs om iets af te leveren voor de gelukkige Valentijn.

Per bezoek worden er verrassingen afgeleverd. Denk hierbij aan, fleurige binnenkomer, een met liefde opgemaakte hartvormige borrelplank, een met chocolade overgoten chocoladetaart in hartvorm, een QR-die leidt naar een romantische persoonlijk boodschap, een blikje liefde met persoonlijke vragen en antwoorden en een heerlijk cadeau om van te snoepen. Dit is dus echt een hele exclusieve box die speciaal voor jouw Valentijn gemaakt wordt. Het Valentijns geschenk Dag vol Liefde kost € 179.95 inclusief de persoonlijke bezorging.

 

Voor wie is het Valentijns geschenk geschikt?

Het Valentijns geschenk Hart Vol Liefde is bij uitstek geschikt om de (nieuwe) liefde van je leven mee te verblijden. Maar gelukkig kun je er veel meer mensen die jouw lief zijn er mee verrassen. Denk bijvoorbeeld aan (uitwonende) kinderen, ouders, vrienden, collega’s, buren en werknemers.

Het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde is een zeer exclusieve Valentijns Verrassing die echt op maat is gemaakt. Zodra wij je bestelling binnen hebben, nemen we contact met je op. We hebben een vragenlijst samengesteld die je dan mag invullen zodat wij de inhoud echt persoonlijk kunnen maken. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle acties die wij doen rond om jouw pakket.

Misschien is dit wel het juiste moment om je geliefde ten huwelijk te vragen. Of heb je een jubileum te vieren, samen! Er is toch eigenlijk altijd wel een moment om de liefde te vieren en er is altijd wel een reden om elkaar iets liefs te geven!

Zowel het Valentijns geschenk Hart vol liefde als het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde zijn voor zowel mannen of vrouwen erg leuk om te krijgen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij versturen het Valentijns geschenk Hart vol liefde op 10, 11 of 12 februari 2021 via DHL. Normaal gesproken wordt het een dag later bezorgd. Echter, het transport hebben we niet zelf in de hand. In uitzonderlijke gevallen kan het dus voorkomen dat een pakket later wordt bezorgd. Dus bestel op tijd!

Het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde bezorgen we persoonlijk op zondag 14 februari 2021!

Wij zullen dan persoonlijk 3 keer (Of indien gewenst alles in 1 keer) bij jouw Valentijn aan de deur komen om hem of haar deze bijzondere verrassingen te komen brengen.

Kan ik het Valentijns geschenk Hart Vol Liefde ook voor mijzelf bestellen?

Jazeker kan dat! Ook voor jezelf is zowel het Valentijns Hart vol liefde en het Valentijns geschenk   Dag Vol Liefde een leuke verrassing. Waarom niet en verras jezelf en/of je geliefde/gezin!

 

Kan ik meerdere Valentijns Verrassingen op verschillende adressen laten bezorgen?

Ja dat kan zeker! Vul dan wel voor elk nieuw afleveradres een apart bestelformulier in.

Wat moet ik zelf nog doen?

Als je kiest voor het Valentijns Hart Vol Liefde dan is er ook een mogelijkheid om zelf een persoonlijke boodschap voor jouw Valentijn invullen op de site tijdens het bestellen. Wij zullen deze toevoegen aan het Hart Vol Liefde

 

Als je kiest voor het Valentijns geschenk Dag Vol Liefde gaan wij ervoor zorgen dat het ook een persoonlijke Valentijns beleving gaat worden! Daarom hebben we vooraf persoonlijk contact met jou als gever, om informatie te verzamelen over de Valentijn om het vervolgens te verwerken in het pakket! Zodra wij je bestelling binnen hebben, nemen we daarom op een voor jou een geschikt moment contact met je op. We hebben een vragenlijst samengesteld die je dan mag invullen zodat wij de inhoud echt persoonlijk kunnen maken.

Als dat geen verrassing gaat worden!!!!  

Kan ik een factuur krijgen?

Jazeker, dat kan. Indien je een factuur wenst, neem dan contact met ons op via info@geefietsliefs.nl of bel met 06-19619211.

Overige vragen ?

Als je een vraag hebt die we hierboven niet hebben kunnen beantwoorden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn via e-mail bereikbaar via info@geefietsliefs.nl. Vul dan wel je uw telefoonnummer zodat we u kunnen terugbellen. Via telefoon zijn we bereikbaar op 06-19619211.